VTK Flydende Krystalsæbe 5 l Flydende Brun Sæbe (00010610)

136 kr.

Få vasketøj og overflader skinnende rene med VTK Flydende Krystalsæbe. 5 liter brun sæbe til en overkommelig pris. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197602408 Kategori:

Træd ind i en verden af rengøring og pleje med vores fantastiske VTK Flydende Krystalsæbe. Denne 5 liters flaske er fyldt med kraftfuld rengøringsevne og langvarig effekt, der vil forvandle dine vaskbare overflader til skinne som aldrig før.

Med en imponerende pH-værdi over 9 kan du være sikker på, at vores Flydende Krystalsæbe er designet til at tackle selv de mest genstridige snavs og pletter. Perfekt til klinker, beton, fliser, terrazzo og ubehandlet træ, vil denne sæbe efterlade dine overflader rene, glansfulde og skinnende.

Den flydende konsistens gør det let at påføre og fordele jævnt, hvilket sparer dig tid og anstrengelse under rengøringen. Og med en volumen på 5 liter kan du være sikker på, at du får masser af produkt til mange rengøringsopgaver.

Vores Flydende Krystalsæbe er en pålidelig løsning til alle dine rengøringsbehov og er ideel til både private hjem og kommercielle virksomheder. Lad dig inspirere af den dybe, brunlige farve og den forfriskende duft, der vil skabe en behagelig atmosfære, mens du rengør dine rum.

Tilføj vores VTK Flydende Krystalsæbe til din rengøringsrutine i dag, og oplev den utrolige effekt, den bringer til dine rengøringsopgaver. Gør dig klar til at nyde skinnende rene overflader med vores pålidelige og effektive rengøringsmiddel. Transformér dit hjem eller arbejdsplads med VTK Flydende Krystalsæbe – oplev forskellen i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VTK Flydende Krystalsæbe 5 l Flydende Brun Sæbe (00010610)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.